Projekt mand – coming up for kvinder i dit nabolag.

Nu er det ved at blive moderne, komme på mode, maskuliniteten! Mænd skal være rigtige mænd, med mandige hobbies (hvad det så end er) og lidt mere vildmand end kontornusser over sig. Der udbydes mandekurser, mandeture i det fri og udgives bøger i metervis om den maskuline mand for tiden…

…og jeg er begejstret – det er fedt at bevægelsen nu begynder, jeg ser virkelig frem til de næste 5 år i de danske testosteron-farvande. Jeg har kun en lille hage ved det. Det virker som kvindernes projekt!

Nu har kvinderne i årtier frigjort, defineret og realiseret sig selv. De har skabt et rum hvor de kan være mor, karrierekvinde, følsom og bestemt. Hvad skal de dog nu give sig til? Og ledig gang er som bekendt roden til alt ondt, så nu begynder de at realisere manden.

Kan mænd blive til mænd – på kvindernes ønske? Klart at kvinden kan ønske det og manden kan derigennem blive motiveret. Men kan en kvinde pakke mandens taske, sende ham på stroppetur med de andre handyr i Sveriges våde skove som en anden teenagesøn og forvente at få en mand hjem igen?

Er mændenes identitet kvindens ansvar? Jeg håber det kommer fra en indre trang i mandens sjæl at han vil udvikle sig, komme i kontakt med sig selv og sin indre vildmand. Jeg håber bare også at det bliver på mandens eget initiativ, for ellers dør gnisten ud når kvinden er tilfreds med projekt-mand, og kaster sig over det næste (hvad det så end måtte være).

Vidste du at Danmarks første universitetsuddannet mandeterapeut var en kvinde?

Er vi mænd gode nok til at tage ansvar for vores egen maskuline udvikling eller behøver vi kvindernes hjælp? Smid en kommentar.

 

Reklamer

Bidrag med din kommentar, mening eller vinkel her:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s