Sommerlæsning: En fantastisk bog om Sex

Det er sommerferie og for de fleste bliver det en tid med oplevelser, samvær, rejser – i næste uge bliver det regnvejr :-(. I den anledning vil jeg gerne anbefale en god bog til sofaen om sex. ”Hvad din kone ville ønske du vidste om Sex” – hedder den og er skrevet specifikt til mænd (Indrømmet, det er lidt spøjst at gå til bibliotekaren eller boghandleren og sige jeg vil gerne læse hvad din kone ville ønske du vidste om sex).

Der findes masser af bøger om sex på markedet, så lige et par gode grunde til at læse denne?

For det første er den skrevet specifikt til mænd – hvilket betyder sproget er renset for at vise hensyn til at kvinder læser med. Så det er helt ok at holde den for sig selv, sidde og smålumre over i et hjørne af sofaen eller sengen. Så kan du en gang imellem spørge sin kone ”passer det virkelig?”, når konen så spørger om hun må læse med, så kan du vise hende det ene kapitel, der er tilegnet kvinder.

For det andet så er den ikke særlig lang (under 200 sider). Det er helt essentielt når man skal anbefale en bog til mænd (Selvom emnet i sig selv er motiverende)!

For det tredje så er bogen sjov – bogens 3 forfattere formår at skrive om sex uden at bliver fladt eller klinisk – det er super sagligt, gennemarbejdet og videnskabeligt, samtidig biddrager forfatterne med historier og erfaringer fra deres praksis som parterapeuter. Og midt i det hele formår de at gøre det sjovt – både bogen og ens forhold til sex (win-win;-)).

Helt overordnet så er bogen delt op i 3 sektioner hvor emnet anskues fra en fysisk, sjælelig og åndelig vinkel. Det et stort og fyldest gørende billede af hvor intimt, spændende, levende og sjovt sex kan være, samtidig med at det bliver en styrke ind i relationen. Bogen behandler også den skam nogle kristne kan føle i forbindelse med sex og viser ud fra bibelen, at sex er gudsskabt, fantastisk og helt unikt.

Bogen var et forfriskende pust for mig – især efter et par lidt tungere mobbedrenge, som ikke er en anbefaling værd. Enjoy…

Reklamer

Bidrag med din kommentar, mening eller vinkel her:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s