#0 Glædelig jul og nyt år på vej!

Så er vi midt i julen, ferie, familie og traditioner. Glædelig jul til dig som læser dette. Her op til nytår er det tradition for mig at se tilbage på året der gik og se fremad på året der kommer. Den evaluering skal bloggen også igennem.

Lynild hjælper med at pille julepyntet ned, så der hele tiden er noget at sætte op.

Året det gik.

2011 blev året hvor jeg startede med at blogge, det var sommerferie og mit overskud var højt, så jeg vågnede kl.6 om morgenen mens resten af huset sov, og de tidlige morgentimer blev blandt andet brugt på at blogge tanker og meninger i en lind strøm. Som hverdagen vendte tilbage og dermed et stigende arbejdspres, faldt antallet af indlæg. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at skrive, overskuddet har bare ikke været der.

Så hvad blev det til?

2011 i tal var for ”mandmigop.dk”, ser sådan her ud.

  • 58 indlæg inklusiv dette
  • 94 kommentarer, hvoraf cirka halvdelen er mine, som gensvar på læsernes kommentarer
  • Der er blevet vist 5498 sider fra bloggen
  • 13 mennesker har valgt at følge bloggen via mail (følgere via RSS er mig ukendt)
  • Den mest besøgte dag var den 8. september med 254 side visninger
  • Det mest kommenterede indlæg er ”Derfor ser mænd porno! (Del 2)” – hvilket også er det mest læste indlæg med 237 visninger

Ser jeg på hyppigheden over udgivelsen af indlæg, så er den kraftigt dalende fra 27 indlæg i det mest aktive måned til kun dette ene i december. Hvilket leder mig hen på fremtiden.

Hvad så nu?

Der er ingen grund til at have en blog og lukke sig sig om ét emne, der ikke bliver skrevet noget. Nogle af de blogs jeg selv følger med stor begejstring, har en bredere og mere personlig stil. Hvis jeg selv skulle gøre det samme, ville bloggen her også komme til at indeholde indlæg om politik, mobiltelefoner, billeder fra min hverdag samt tanker om andet end kristendom og maskulinitet. Jeg har længe tænkt på, om den bloggestil var mere mig, fordi jeg så ville skrive mere?

Nytår er en status tid og efter mange overvejelser omkring overstående, har jeg besluttet at give det en chance – så i det nye år, vil der komme flere indlæg, men over en del andre emner. Så et nyt år med ”Mortens personlige blog” som også indeholder tanker om kristendom og maskulinitet, og hvad jeg nu ellers kommer i tanke om. Så må jeg se, hvad der sker ud fra det.

Godt nytår til dig, vi læses ved i 2012.

Reklamer

Bidrag med din kommentar, mening eller vinkel her:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s