#35 Den farlige bog for drenge

Har du helt styr på følgende?

  • Konstruktionen af en slangebøsse
  • Historien om Hannibals elefanter
  • Stjernetegn og almindelige nordiske træer
  • Jagt og tilberedning af en kanin

Jeg har ikke (i hvertfald ikke de 2 sidste). Men det er der håb for nu, for jeg har nemlig fået fingerne i “Den farlige bog for drenge” af Hal Iggulden.

Og hvilken skat det er, et opslagsværk på over 250 sider, men information, guides, inspiration til alt hvad man drømte om som dreng (træhytter, sæbekassebiler, piratflag, korttricks, verdenshistoriens vigtigste krigsslag og kongerækker – jeg nævner i flæng). Bogen er for drenge i alle aldre, samt fædre der mangler inspiration til aktiviteter med deres sønner.

Fra bogens indledning lyder: “I disse tider med videospil og mobiltelefoner må der også være plads til knob, hytter i træerne og historier om utroligt mod. Den ene ting, der altid siges om barndommen, er, at vi havde mere tid dengang. Denne bog vil hjælpe dig til at genopleve datidens søndagseftermiddage og lange somre – bare du ved, hvordan man skal bruge dem…”

Med sommerferien lige for døren, så er det måske nu, du skal anskaffe dig dit eksemplar (eller lægge beslag på bibliotekets). Så er der rigeligt med muligheder for at finde på noget med ungerne eller gutterne… også selvom det skulle blive dansk sommervejr.

Reklamer

2 thoughts on “#35 Den farlige bog for drenge

Bidrag med din kommentar, mening eller vinkel her:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s