#49 Bønneguide til mænd (og kvinder)

bønneguide til mænd og kvinder, hvordan skal jeg bede

Når det kommer til med at bede til Gud, så finder nogle mennesker det svært. Der findes mange gode råd og ideer. Start med Fader Vor eller tal til Gud lige så normalt, som du ville med en god ven. Her kommer en hjælpende hånd fra mandmigop.dk, nemlig en bønneguide, hvor du får selve skelettet foræret, men selv kan fylde det indhold ind, som passer til din situation. Selvom siden her primært er for mænd og omkring mænd, har jeg alligevel lavet en guide til kvinder også. Der er trods alt forskel på kønnene.

Bønneguide til mænd

Gud, jeg bare* ber dig om at __________________________, far. Bare ________________________ far, og far, vil du ikke bare ______________________, far. I Jesu navn. Amen.

Bønneguide til kvinder

Gud, jeg bare* ber dig om at ___________________________________, far. Bare _______________________________________ far, og far, vil du ikke bare ______________________, far, og bare ______________________________________________, ________________________, _________________________. Far, bare _______________________________________ far, og far, vil du ikke bare ______________________, far, og bare ______________________________________________, ________________________. Og far, bare _______________________________________ far, vil du ikke bare ______________________, far, og bare ______________________________________________, jeg bare ber dig, far, bare ________________________, _______________________________________ far, og far, vil du ikke bare ______________________, far, og bare ______________________________________________, ________________________, ___________________________, ________________________________ I Jesu navn. Amen.

* – ordet “bare” optræder ikke lige ofte i bøn, alt efter hvilken type kirke man kommer fra. Det kan udelades af guiden uden konsekvens for bønnens kvalitet, hvis man ønsker dette. (Foto: C Jill Reed)

Læs også:

Reklamer

4 thoughts on “#49 Bønneguide til mænd (og kvinder)

    • Hvis nogen bruger “bare” for meget, så bliver det virkelig forstyrrende. Jeg ved godt at “Gud har et filter”, men desværre ligner jeg ikke ham nok endnu til selv at have det. 🙂

Bidrag med din kommentar, mening eller vinkel her:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s