Filmarkivet

Her kan du se en liste over de film og serier, som har fået ét indlæg eller 2 med på vejen… eller som fortjente det, men blev glemt i farten.

2012

Courageous
Fra samme selskab som lavede “Fireproof” kommer en film om at være far. 4 politimænd arbejder sammen, men da en tragedie rammer den ene familie, begynder de sammen en rejse mod en ny fadertype. Som med “Fireproof” er det indholdet der tæller, teknikken og skuespillet efterlader sit at tænke om. Kan lejes påiTunes i Danmark, hvis altså ikke den også findes i Block Buster?

Band of Brothers
Tv-serien alle mænd skal se! Vi følger et amerikansk faldskærmskompagnie før, under og efter deres deltagelse i 2.verdenskrig. Temaerne er mod, kammeratskab, frygt, krig, håb, liv, død og meget mere. Rent filmteknisk er den en drøm at se på og indholdsmæssigt blev det til rigtig mange indlæg. Læs indlæg om serien her.

Fireproof
Filmen går helt klart under det, jeg vil kalde “b-produktion” -skuespillet er ikke fantastisk og filmteknikken er uden de store overraskelser (husker faktisk ingen). MEN historien er anderledes og virkelighedsnær, den har et andet perspektiv på ægteskabskriser og kærlig, end de fleste andre film jeg ser, og det gør helt klart filmen til en must see. Læs indlæg om filmen her.

Reklamer