Om mandmigop.dk

Jeg elsker livet og jeg elsker at være mand! Omend det til tider er en svær rolle at finde ind i. Patriaken er død, stereotyperne bliver mere karieret og overfladiske, de før så tydelige kønsroller er blevet udskiftet, blandet sammen eller opløst. Mandmigop.dk er ikke guide eller en vejledning til at finde den mandige mand. Det tanker fra min egen vandring mod at finde manden i det maskuline køn – nogen gange er det med en fast kurs andre gange famlende frem.

Et godt sted at starte

Er det første gang du er her, så er her nogle af mine personligt, bedste indlæg.

Mandmigop.dk er på facebook. Her poster jeg ind i mellem links til artikler, videoer m.m, som jeg finder spændende, sjove, provokerende og og inspirerende i vandringen mod mandighed. Hvis du “liker” siden, kan du nemt følge med i, hvornår der kommer nye indlæg på siden.

Twitter er både mandmigop.dk og manden bag. Her opdaterer samme jeg artikler og links som på facebook, men også billeder, citater og tanker fra min hverdag. Hvis du ikke er vant til at benytte twitter, så anbefaler jeg, at du “liker” på facebook i stedet.

Youtube uploader jeg videoer som rammer inde for samme temaer, som findes på siden. For tiden arbejder jeg med serien “Ét minut”

Mere om manden bagved

Mit navn er Morten Iversen, alderen er 30 år, status er gift med en fantastisk kvinde, Fruen. Beskæftigelsen er far, (til to dejlige børn, Lynild på 1½ år og Twilight på tre år). Vi bor i Mariager, hvor jeg arbejder som efterskolelærer på Mariager Efterskole. Jeg er uddannet lærer på Aalborg Universitet i 2008. I dag underviser i jeg dansk, kristendom, samfundsfag, samt medie.

Min familie

Jeg henviser ind i mellem til min hustru eller børn i mine indlæg, så her kommer lige en lille oversigt over mine elskede familie.

Lynild, Fruen, undertegende og Twilight

Fruen: Min hustru, som sagde ja til at dele resten af hendes liv sammen med mig sommeren 2006, er snart psykolog. Ud over at være min elskede hustru, er hun også min bedste ven, min sparringspartner, mit relationslektikon og min sandhedssiger om mig selv og mit ego. Vi joker tit med, at hun har et spansk temperament, fordi hun giver spontant udtryk for sine følelser, positive som negative, på en meget direkte og ufiltrerede måde, når vi er på hjemmebasen. I starten skræmte det mig meget, fordi jeg ikke var vant til følelser lige ud af posen. Nu har jeg vænnet mig til det og lært at værdsætte det (i de fleste situationer). Samtidig er jeg blevet bedre til selv at sige hvad jeg mener lige ud. Fruen har sin egen blog over på pandekagemor, hvor hun blogger om moderskab, børnepsykologi og hverdagsoplevelser.

Twilight: Min fantastiske, rødhåret prinsesse på 3, som taler uafbrudt og er så socialt anlagt, at hendes forældre bliver nervøse, hvis hun leger alene i et rum i over 10 minutter :-). Vi kalder hende Twilight, fordi hun er utrolig smuk og har helt bleg hud, som vampyrerne i twilight-bøgerne.

Lynild: Min ridder på 2 år, hvis hverdag består primært af at spille fodbold,  vælte søsters legotårne, flytte stole, grine, kravle op på ting, falde ned fra ting, slå til ting, slå sig på ting, grine, lege med maden, spise maden, spytte maden ud og grine (hvilket han søster også gør og derved forstærker hele lege med maden tingen). Han ligner sin far af udseende, men har sin mors spanske temperament, hvilket giver navnet Lynlid, da han er hurtig til udbrud og kommandoer, store scener og så på et splitsekund er alt godt igen.

Kontakt

Du er velkommen til at bruge formularen herunder, hvis du ønsker at komme i kontakt med mig.

Tak for din henvendelse.


Reklamer